Переваги проектування дерев’яних домів Finnlog

Кожен дім починається з проекту. Чим ретельніше продуманий проект, тим комфортніше та функціональніше жити в такому будинку. Саме про це майже завжди забувають, коли починають обирати  проект для свого будинку.

Люди витрачають багато часу на перегляд різних матеріалів  з  типовими проектами різних архітекторів , які не враховують особливості виробника, нюанси будівництва або пов’язані з цим проблеми.

Здається, що простіше та швидше обрати якийсь типовий проект, який на перший погляд відповідає всім побажанням. Але чи завжди це правильний шлях? Давайте трохи заглибимось у цю тему.

Чому типові проекти вимагають компромісів? 

Зазвичай при виборі типового  проекту  необхідно завжди  йти на компроміси.

Планування,відкритий простір, функціональність, архітектура будинку,  дизайнерські рішення інтер’єру будуть задовольняти потребності власників лише тоді,коли вони враховують всі  вподобання людей,а в типовому проекті завжди потрібно десь йти на компроміс. Також дуже важливо, щоб загальна вартість готового  будинку враховувала можливості клієнта.

При виборі типового проекту, без залучення архітектора, який би адаптував рішення під потреби клієнта,а так само знаючи специфіку матеріалів підвищується ймовірність того, що такий проект так і не буде реалізований або зазнає невдачі.

В обох випадках це призводить до невиправданих витрат часу і грошей.

clt-elementmaja-kogemuslugu

Ефективна співпраця з архітекторами Finnlog: ключ до успішної реалізації будинків

Досвід компанії Finnlog показує, що співпраця з нашими  архітекторами на ранніх етапах проектування значно підвищує ймовірність успішної реалізації будинків . Навпаки, проекти, які розробляються без участі наших архітекторів, часто важко втілити в життя.

Метою архітекторів Finnlog є не лише створення найкращих планувань,відкритих  просторів, функціональності  та дизайну, які відповідали б потребам та бажанням клієнта, але й зробити це з урахуванням бюджету клієнта.

Оцінка вартості та реалізація проектів

Команда Finnlog має дуже гарне розуміння оцінки вартості будівництва проектів в зв’язку з їх багаторічним досвідом  втілення. Таким чином, вже на етапі проектування можна вплинути на бюджет проекту відповідно до можливостей та побажань замовника.
Також важливо, що у випадку будинків, спроектованих і побудованих у такій гарній співпраці, клієнт краще відчуває цінність свого будинку і в результаті життя в такому будинку приносить більше радості.
Почніть будувати свій власний будинок з професійними архітекторами Finnlog!