Як обрати забудовника будинку?

Як обрати хорошого будівельника?

Люди порівнюють архітектурні проекти та планування, порівнюють ціни, порівнюють будівельні матеріали, товщину ізоляції, технічні рішення, швидкість виробництва та багато іншого, але часто один важливий критерій залишається поза увагою або йому не приділяється достатньо уваги.

Що ж це за критерій, який заслуговує на особливу увагу? Цей критерій полягає в тому, яка монтажна бригада буде зводити оболонку і чи є якісні монтажні креслення?  Чи зведенням будинку займається кваліфікована бригада і чи є конкретний проект монтажу, монтажні креслення, що показують все необхідне для монтажу, від гнізда для вати до кроку кріпильних гвинтів.

 

Власна монтажна бригада виробника

Під час зведення будинку можна припуститися і припускаються багатьох помилок, які вже не можна виправити належним чином або які дорого і складно виправити після зведення будинку.

Обираючи забудовника, варто звернути увагу на те, чи має він власну монтажну бригаду, яка добре навчена і виконує цю роботу щодня. Обирайте забудовника, який має добре навчену і досвідчену монтажну бригаду, яка швидко і якісно зведе будинок.  Заздалегідь з’ясуйте, чи має обраний вами забудовник власну монтажну бригаду і скільки будинків він побудував раніше?

Монтажна команда компанії-партнера

Інший варіант – залучення компаній-партнерів до зведення будинків. Деякі забудовники також проводять спеціальне навчання для компаній-партнерів і допомагають у вирішенні питань і проблем, що виникають у процесі зведення. На практиці, однак, такі компанії мають дещо нижчу якість, оскільки часто залучають персонал, який не пройшов навчання, але це залежить від конкретної компанії.

якість будівництва

Будівельні бригади з попереднім досвідом будівництва деяких будинків забудовника.

Третій варіант – залучення монтажних компаній, які мають досвід роботи з будинками різних виробників. Часто такі підрядники в різний час зводили будинки кількох різних виробників з дещо відмінними технічними рішеннями. Оскільки технічні рішення та збірки виробників будинків також змінюються з часом, може виникнути ризик певних помилок, оскільки не всі специфічні інструкції з монтажу конкретного виробника можуть бути враховані.

Монтажні креслення, робочі креслення

При зведенні боксу на замовлення дуже важливо мати конкретні та детальні монтажні креслення, які показують всі важливі з’єднання. З якісними робочими кресленнями буде набагато менше помилок в процесі зведення корпусу і, що не менш важливо, можна буде точно перевірити відповідність робіт проекту.

Обирайте забудовника з досвідченою монтажною бригадою, найкраще, якщо забудовник має власну монтажну бригаду, а також правильний будівельний проект для перевірки монтажних робіт і забезпечення якості будівництва.