Ваш власний будинок з Finnlog

Якщо ви відчуваєте, що прийшов час будувати будинок, який є унікальним і особистим для вас, ми раді запропонувати свою допомогу в цьому складному, але цікавому процесі.

Набутий досвід допоміг нам зрозуміти, якого сервісу потребують люди при будівництві власного житла. Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам комплексне рішення, від концепції до остаточного завершення будівництва будинку, використовуючи наші знання та досвід.

 

 

 

Проектування

Хоча компанія пропонує широкий вибір великих, середніх і малих стандартних будинків, вони зазвичай є лише відправною точкою, з якої архітектори компанії у співпраці з клієнтом розробляють рішення, яке підходить саме їм. Це залежить від положення будинку на ділянці, руху сонця, тіні лісу або відображення води у ставку і, звичайно, від побажань і потреб сім’ї. Всупереч поширеній думці, розробка індивідуального рішення не передбачає великих фінансових витрат, оскільки технічний проект кожного будинку і використовувані компоненти з самого початку виготовляються у Фінляндії на заводі, незалежно від типу проекту. Лише додавання матеріалів або спеціальних елементів може збільшити вартість спеціального рішення.

Таким чином, ви ніколи не знайдете двох однакових дерев’яних будинків, оскільки кожен новий будинок проектується відповідно до потреб і бажань сім’ї та середовища, в якому він будується.

Ми створюємо наші проекти за принципом поваги до класики, думаючи при цьому про оригінальність. Як сучасний будівельний матеріал, клеєний брус дає можливість створювати абсолютно нові і безпрецедентні рішення в архітектурі дерев’яних будинків, що підходять за стилем для найрізноманітніших житлових зон, від приватного приморського лісового усамітнення до густонаселеної заміської ділянки.

Спільне проектування будинку з забудовником є вигідним як для клієнта, так і для підрядника, оскільки прискорює процес і скорочує ланцюжок відповідальності.

Проектування

Клеєна деревина як будівельний матеріал

Дереву, як найдавнішому будівельному матеріалу, довіряють тисячі років. Екологічно свідома людина може оцінити переваги клеєного бруса як матеріалу. Це стабільний, шестишаровий клеєний брус, який завдяки ретельному відбору сировини і технології склеювання не розтріскується, а просідання будинку, побудованого з таких колод, практично відсутнє. Головною перевагою стін зі зрубу є природна регуляція вологості, чого не відбувається в багатьох інших стінових конструкціях, що використовуються сьогодні. Коли кажуть, що дерев’яний будинок дихає, то зазвичай мають на увазі, що в ньому регулюється вологість, а не те, що повітря рухається всередині стінової конструкції і будинок не тримає тепло. Правильно зібраний будинок з клеєного бруса є герметичним і теплозберігаючим. Це підтверджують результати термографічних вимірювань, проведених в побудованих нами будинках для оцінки теплових характеристик і герметичності будівлі. Для будівництва будинків для цілорічного проживання ми використовуємо суцільний клеєний брус 180×260 мм, 202×260 мм і 240×260 мм, який має хороші теплотехнічні характеристики для забезпечення енергоефективності відповідно до сучасних стандартів.

Вірячи в довговічність і якість наших зрубів, ми надаємо 10-річну заводську гарантію на дерев’яні несучі конструкції.

клеєні зруби

Будівництво

Гарний дизайн і якісний проект перетворяться на будинок вашої мрії за допомогою досвідчених будівельників. Ми також намагаємося бути максимально гнучкими в наданні будівельних послуг, які пропонуємо на різних етапах.

Зовнішні роботи:
як правило, включають монтаж зовнішніх стін будинку, в тому числі перекриття прорізів. Ця послуга підходить для людей, які мають навички, час і бажання самостійно брати участь в організації будівельних робіт, тим самим заощаджуючи або відкладаючи витрати на будівництво.

Повна послуга:
включає всі роботи, необхідні для завершення будівництва будинку. До цього переліку входять прокладання зовнішніх доріг, фундаментні роботи, дерев’яні роботи, внутрішні комунікаційні роботи, внутрішні оздоблювальні роботи та інші необхідні для завершення будівництва будинку роботи. Вибір повної послуги дозволяє клієнту зосередитися на тому, що він вміє найкраще, і залишити будівництво свого нового будинку в руках професіоналів.

Наше бажання – отримати відгук від власника будинку через багато років про те, що будинок, побудований багато років тому, вийшов саме таким, як було заплановано. Ми прийшли, щоб залишитися тут надовго, продовжуючи традицію величного дерев’яного будинку в його сучасній формі.