Екстер’єрний пакет для завзятих будівельників

Будівництво вашого будинку з Finnlog: Переваги пакету “Екстер’єр”

Пряма та звивиста дорога до мрії

Шлях до побудови власного будинку може бути таким же прямим і розкішним, як поїздка на лімузині по красивому бульвару, але частіше це звивиста пішохідна стежка з різними перешкодами. Важливо розуміти, що існує багато способів побудувати свій будинок і багато можливостей для участі в цьому процесі.

 

Основна структура будинку

Основна структура будинку – це його хребет, який повинен бути зведений вдумливо та правильно. На цьому етапі не варто шукати економії. Компанія Finnlog пропонує будівельникам можливість активно брати участь у процесі будівництва свого будинку, залишаючи основний каркас і зовнішнє оздоблення на розсуд професіоналів Finnlog.

 

Що включає пакет “Екстер’єр”?

Пакет “Екстер’єр” від Finnlog містить все необхідне для зведення дерев’яної частини будинку, включаючи будівництво всіх несучих дерев’яних конструкцій, за винятком фундаменту, внутрішнього оздоблення та спеціальних робіт. Це пакет зовнішньої обробки, що включає дахове покриття, високоякісні вікна та двері, тераси, зовнішні сходи і балкони.

 

Переваги пакету “Екстер’єр”

1. Гнучкість планування:
     – Цей пакет підходить для тих, хто хоче планувати будівництво свого будинку або виконувати деякі внутрішні роботи самостійно. Це дозволяє розподілити витрати на будівництво і час, необхідний для виконання робіт, на менші етапи.

2. Кредитні переваги:
     – Легше отримати кредит у банку на подальші етапи робіт після завершення зовнішнього оздоблення. Це може усунути потребу у численних проміжних оцінках ринкової вартості нерухомості.

3. Гарантована якість:
   – Finnlog гарантує високу якість при зведенні каркаса будинку, що є критичним для довговічності і стійкості конструкції.

4. Внутрішнє оздоблення:
   – Частина внутрішнього оздоблення вже виконується у вигляді зовнішніх стін – зрубових стін, які потребують лише покриття зсередини деревиною відповідного відтінку.

5. Утеплення:
   – Пакет включає утеплення плити даху і дерев’яних каркасних стін другого поверху, що дозволяє опалювати будинок під час внутрішніх робіт і навіть переносити роботи на зимовий період.

Пакет “Екстер’єр” від Finnlog пропонує оптимальне поєднання якості та гнучкості для тих, хто хоче бути залученим у процес будівництва свого будинку. Ви отримуєте можливість контролювати витрати і час, розподіляючи роботи на менші етапи, при цьому гарантуючи високу якість зведення основної структури будинку.