Будинок під ключ — зручне та швидке рішення для тих, хто мріє про власний дім.

Готовий до заселення будинок, або будинок “під ключ”, є ідеальним варіантом як для постійного проживання, так і для другого дому чи дачі. Ваша задача — підготувати земельну ділянку та вибрати оздоблювальні матеріали, а все інше виконає компанія Finnlog.

Унікальний і персоналізований дім

Наші будинки вирізняються індивідуальним дизайном. Архітектори Finnlog і наші партнери гарантують, що ваш будинок буде відповідати саме вашим побажанням. Ви не зустрінете два однакові будинки.

Finnlog спеціалізується на унікальних і складних проєктах. Ми будуємо будинки з CLT та  бруса на будь-яких ділянках, включаючи складні. Ми не обмежені в виборі матеріалів, тому можемо гарантувати, що ваш дім буде дійсно унікальним.

Міцний і надійний каркас

Наші будинки виготовляються з найкращого фінського клеєного бруса та CLT. Завдяки спеціальній технології, брус не дає усадки, що забезпечує довговічність будівлі.

Високоякісні матеріали, при правильному догляді, служитимуть кільком поколінням. Тому Finnlog надає 10-річну гарантію на каркас своїх будинків.

Що входить до пакету “під ключ”?

Ми допомагаємо з отриманням будівельного дозволу та підготовкою кошторису, необхідного для кредитування. Будинок можна спроектувати індивідуально: ви можете висловити свої побажання, а наші архітектори реалізують їх у проекті. Також можна використовувати креслення вже збудованих нами об’єктів або принести свій проект.

Ми виконуємо всі будівельні роботи, забезпечуємо матеріалами, керуємо проектом, контролюємо субпідрядників і гарантуємо завершення робіт у зазначений термін.

Ваше завдання — вибрати внутрішні оздоблювальні матеріали. Достатньо вказати, які плитки, меблі та техніку ви хочете, і ми подбаємо про їх встановлення у вашому новому домі.

Попередня підготовка

Перед початком проектування потрібні містобудівні умови (якщо ділянка знаходиться у зоні планування), дослідження ґрунту та висновок про фундамент.

Для початку будівництва повинні бути готові земельна ділянка та дозвіл на будівництво. Ми допоможемо з отриманням дозволу. Ділянка має бути підготовлена: необхідно провести воду, каналізацію та електрику, а також вирішити питання зі страховкою та оплатою дозволів.

Скільки коштуватиме будинок “під ключ”?

Ціна готового будинку залежить від багатьох факторів. Ми не продаємо стандартні моделі будинків — кожен проект унікальний, тому й ціна залежить від індивідуальних особливостей.

Остаточну вартість проєкту ви отримаєте на етапі пропозиції, коли буде узгоджено всі деталі. Ми також можемо скласти попередній бюджет, врахувавши всі можливі витрати.

Хочете спроектувати будинок мрії з клеєного бруса чи CLT? Зв’яжіться з нами для безкоштовної консультації!