Наші професіонали Finnlog у Фінляндії

Ознайомтеся з досвідченими фахівцями компанії Finnlog! Ми хочемо представити більше нашого персоналу. Наступними ви познайомитеся з фахівцем з продажу Аїрою Бауманом, інженером з продажу Марко Турсуном та генеральним директором Аларом Антоном. Якщо ви хочете дізнатися більше про наших архітекторів, ви можете прочитати про них тут.

 

 

 

 

 

професіоналиАїра Бауман, фахівець з продажу

Я шукаю для клієнта найкраще можливе рішення, будь то будинок з колод або CLT, власний дім, дача чи відпочинковий будинок. Я легко доступна та уважно вислуховую побажання клієнтів. Якщо потрібно, я допоможу детально уточнити їхні мрії про дім, поступово досліджуючи всі деталі.

У мене є досвід у плануванні кухонь та проєктуванні дерев’яних будинків. Я маю освіту в галузі обробки та розробки продуктів, а також власний бізнес з обробки та реставрації меблів. Я також навчалася на консультанта з інтер’єрів і дизайнера. Окрім всього, я мама п’яти дітей.

Я ціную якість та сталий розвиток, тому працюю у Finnlog. Мені подобається добрий командний дух і те, що ми можемо довіряти один одному, як надійним скелям.

Моя велика база знань у проєктуванні дому та широкий життєвий досвід допомагають клієнтам втілювати свої мрії. Я обслуговую клієнтів українською, фінською та російською мовами.

 

професіонали

Марко Турунен, інженер з продажу

Я працюю з будинками з CLT та колод вже понад десять років. Я точно знаю, як будуються малоповерхові будинки і що впливає на їх вартість. Мій досвід накопичений на сотнях будівельних майданчиків за десятиліття роботи в продажах,
на посаді головного майстр а, у сфері будівельних послуг та в різних ролях у будівельних компаніях – від сімейних фірм до публічних акціонерних товариств.

Я допомагаю нашим клієнтам контролювати загальні витрати проекту, використовуючи свої знання та широку мережу контактів. Я також чесно повідомлю, якщо у наявному плані клієнта є сумнівні деталі чи конструкції. Часто ми досягаємо задовільного результату для всіх сторін, просуваючи проект разом або поетапно вирішуючи можливі проблеми та знаходячи найкращі рішення.
За освітою я інженер з будівельних технологій та майстер з геодезії, що в поєднанні з практичним досвідом забезпечує міцну основу для експертних продажів у цій галузі.

Я завжди готовий допомогти з питаннями про CLT- та дерев’яні будинки. Також можу вести переговори англійською.

 

професіоналиАлар Антон, генеральний директор та власник

Я маю понад 26 років досвіду в сфері дерев’яного будівництва та його різних аспектів. Навчався на будівельного інженера, але після закінчення університету захотів спочатку займатися практичною будівельною діяльністю власноруч.

Перші будинки я побудував у 1999 році і продовжував цю діяльність, поки не перейшов на посади кошторисника, продавця та керівника проектів. У 2003 році я заснував власну компанію разом із другом.

Спочатку ми будували будинки для інших компаній, але згодом розширили діяльність до архітектурного та технічного проектування. Потім ми вирішили зосередитися виключно на будинках, які будуємо та проектуємо в Finnlog. Окрім будівництва та проектування, ми проводили дослідження в Технічному університеті Естонії щодо різних характеристик деревини.

Сьогодні ми працюємо у Фінляндії, Естонії,Україні  та Німеччині, виготовляючи індивідуальні будинки з колоди та CLT за принципом “під ключ”.

Мій широкий досвід у цій галузі є безцінним, адже його не можна здобути за короткий час. Я бачив різні аспекти галузі з багатьох перспектив. Мені зрозуміло, які конструкції в будинку є функціональними та як будувати їх одночасно економічно ефективно і якісно. Я знаю, як продукти розвивалися з роками і які ринки існують у цій сфері.

Я залучений до всіх проектів, щоб гарантувати, що клієнт отримає саме той будинок, який хоче. Іноді я також беру участь у переговорах з клієнтами. Можу спілкуватися фінською, естонською, англійською, німецькою та російською.